Bocce 3. Lig Müsabakaları Sona Erdi

Mersin’in Ev Sahipliğinde Düzenlenen Ve Türkiye Genelinden 54 Takımın Katıldığı Bocce Türkiye 3. Lig Müsabakaları Tamamlandı.

Bocce 3. Lig Müsabakaları Sona Erdi
Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye genelinden 54 takımın katıldığı Bocce Türkiye 3. Lig müsabakaları tamamlandı.
Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun organizasyonunda 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Mersin Toroslar Bocce sahasında düzenlenen ‘Bocce 3. Lig Müsabakaları’nda 216 sporcu 3. Lig’den 2. Lige yükselme mücadelesi verdi. Müsabakalar, Raffa disiplininde karışık çiftler, Petank ve Altın Nokta disiplininde kadınlar, Volo disiplininde ise erkekler basamak yarışmalarında kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
Müsabakaların sonunda Ankara Mega GSK 1’inci olurken, Bursa Yıldırım Belediye SK 2’nci, Van Tuşba SYDV GSK 3’üncü, Mersin GSK 4’üncü, Kırıkkale Yıldırım SK 5’inci, İzmir Aile ve Sosyal Politikalar GSK 6’ncı, Siirt Gençlik ve Spor 7’nci ve Kırıkkale Gençlik Merkezim SK 8’inci olarak 3. Ligden 2. lige yükseldi.
Müsabakalara Mersin’den katılan 10 takımdan birisi olan ve Kulüp Koordinatörü Bülent Sümra, Antrenör Kudbettin Usul ile Yardımcı Antrenör Esra Aladağ’ın yönetimindeki Toroslar GSK, 54 takım arasından 4. olma başarısı göstererek 2. lige yükselen Mersin takımı oldu. Ayrıca, turnuvada en iyi dereceyi yapan Eskişehir Anadolu Yıldızlar SK sporcusu Ali Asker Recep, erkekler Volo Basamak’ta 34 vuruş ve Van Tuşba Sporcusu Seda Geridönmez, kadınlar Petank Altın Nokta’da 37 vuruş yaparak ödül aldı.
Dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupalarını, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Bocce As Başkanı Faik Kapsız, Federasyon Koordinatörü Alper Kabakçı, Federasyon Teknik Kurul Üyeleri Erdal Buyruk ve Hakkı Ünal verdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER