Gençlik Kampında çinayet

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı'nda iki öğrenci arasında çıkan kavgada,1 öğrenci bıçaklanarak öldürüldü.

Gençlik Kampında çinayet
Edinilen bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Silifke ilçesi Kapızlı 23 Nisan Gençlik ve İzcilik Eğitim Kampı'nda kalan M.D. (17) ile H.G. (17) adlı iki öğrenci arasında yemekhanede henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklanan H.G., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. M.D. ise olayın ardından gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden H.G.'nin Diyarbakır'dan, M.D.'nin ise Hakkari'den kampa katıldığı öğrenildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın olayı soruşturmak üzere müfettiş görevlendirdiği öğrenildi.


KAMP KAPATILDI

Ambulans ile Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Cafer Gizli, buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı M.D. gözaltına alınırken, olayın ardından kamp geçici süreliğine kapatıldı.

KATİL ZANLISI KAMPA HAKKARİ'DEN KATILMIŞ
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın olayı soruşturmak üzere müfettiş görevlendirdiği belirtilirken, hayatını kaybeden Hüseyin Cafer Gizli'nin Diyarbakır'dan, katil zanlısı M.D.'nin ise Hakkari'den gelerek kampa katıldığı öğrenildi.

Hüseyin Cafer Gizli'nin amcasının da 90'larda PKK tarafından katlediği öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER