MÜSİAD’DAN KAYMAKAM KICIROĞLU’NA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin merkez Mezitli İlçe Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’nu ziyaret etti.

MÜSİAD’DAN KAYMAKAM KICIROĞLU’NA ZİYARET

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde, Kaymakam Kıcıroğlu’na derneğin çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ziyarette, Mezitli ilçesinde yapılan hizmetlerin takdire şayan olduğunu ifade eden Başkan Özkaya, yapılan hizmetlerin devamını diledi. Kıcıroğlu’na, MÜSİAD Mersin Şubesi’nin yakın dönemde Irak Ticaret Bakanı Hayrullah Hasan Babekir’i Mersin’de ağırlayacağı bilgisini veren Özkaya, düzenlenecek programa Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Akdeniz Bölgesi’nde ihracat yapan MÜSİAD üyelerinin davetli olduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıcıroğlu da MÜSİAD Mersin Şubesi’ne 2. defa seçilmesinden dolayı Özkaya’yı ve yönetimini kutladı. MÜSİAD’ın, başarılı ve en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olduğuna işaret eden Kıcıroğlu, “Geçmişte birlikte ziyaretlerimiz ve ortak çalışmalarımız oldu. Sizlerle tanıştığıma çok sevindiğimi ve birlikte güzel işler yapmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
Ziyarette Kıcıroğlu’na MÜSİAD yayınları hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER