Mersin’li Küçük Buğra'dan Vali Güzeloğlu’na Mektup

Mersin Cengiz Toplel İlköğretim okulu öğrencisi 11 yaşındaki Yusuf Buğra Biçer Mersin valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na duygu dolu bir mektup yazdı..

Mersin’li Küçük Buğra'dan Vali Güzeloğlu’na Mektup

şte O mektup;
Sayın Valim, Sayın Emniyet Müdürüm ve Değerli Büyüklerim Benim adım Yusuf Buğra Biçer 11 yaşındayım Cengiz Topel ilk öğretim okulu 5.sınıf öğrencisiyim, Mersinde görev yapan bir Müdürümüzün başarısını siz değerli büyüklerimle paylaşmak istiyorum.

Mersine geldiği günden beri Mersinli çocukların ilgisini ve beğenisini toplayan Akdeniz ilçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hasan Güner in yaptığı güzel çalışmaları tüm Mersinlileri etkilediği gibi benide çok derinden etkilemiş ve duygulandırmıştır bende bu duygularımı siz değerli büyüklerimle paylaşmak istedim.
Ben Hasan Güner'in ismini gazete ve tv haberlerinde duydum Babam gazeteci olduğundan dolayı birgün akşam Babam eve geldiğinde babama Mersine yeni bir müdür gelmiş adının Hasan Güner olduğunu sordum babamda sen nerden biliyorsun dedi bende haberleri izlerken gördüm dedim.


Babama dedim beni bu Müdür beyle tanıştırırmısın Babamda uygun bir ortam olursa olur dedi, ve yaklaşık bir ay geçtikten sonra babam bir hafta sonu beni Hasan Müdürümle tanıştırdı. diğer çocuklarla ilgilendiği gibi benimlede çok ilgilendi ve hafta sonu beni MİY Manisaspor macına davet etti, Çocuklara verdiği emeğin boşa gitmediği açıkça görülmüştür. Kendi çapımda yaptığım araştırmalar neticesinde bunlardan biri güneş ilköğretim okulunda okuyan 11 yaşındaki küçük Zeynep in geçdiğimiz günlerde öğretmeniyle birlikte Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüzün makamına gelerek hasan müdürün mahallemizde yoksul ailelere yardım ettiğini kimsesi olmayan çocukları okula kaydettiğini yiyecek ,giyecek defter ve kalemlerini alıp bizzat evlerine kadar getirdiği açıkça görülmüştür. Hasan müdür hiç tanımadığı çocukları kendi çocukları gibi görüyor olması beni de çok memnun etmiştir.


Mersinde oturup da denizi hiç görmeyen çocukları alıp uygun bir zaman yada ailelerinin de izniyle denize götürüyor çocukların isteklerine göre de lunaparka yada bowlinge götürüyordu

Akdeniz ilçe Emniyet Müdürümüzün yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Kaynak : Tarsus Haber Online

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER