Ayhan futbolu bırakıyor

Galatasaraylı futbolcular Ayhan Akman, Felipe Melo, Sercan Yıldırım ve Ceyhun Gülselam, krampon tanıtımına katıldı. tanıtımda konuşan Sarı-kırmızılı takımın kaptanlarından Ayhan Akman, sezon sonunda futbolu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

Ayhan futbolu bırakıyor

Nike firmasının Türk Telekom Arena'da bulunan GS Store mağazasında gerçekleştirdiği krampon tanıtımı, Sarı-kırmızılı futbolcular tarafından yapıldı. Futbolcular kullanacakları kramponların özelliklerini ve performanslarına yapacakları katkılar hakkında bilgi verdi.

Spor yazarı Banu Yelkovan tarafından sunuculuğu yapılan tanıtımda futbolcular, kendilerine yöneltilen soruları da cevapladı. Yelkovan tarafından, kariyeri boyunca birçok mevkide forma giydiği şeklindeki hatırlatmanın ardından Ayhan Akman, "Futbola başladığımda gole daha yakın oynuyordum ve zamanla daha geriye geldim ve şimdi de sahanın dışına doğru gidiyorum. İnşallah bu sezon sonunda futbolu bırakacağım. Niyetim o" dedi.

Galatasaray formasını 11 yıl boyunca giydiğini hatırlatan Akman, "Ben futbola hücum oyucusu olarak başladım. Orta sahada hücuma dönük oynuyordum. O dönemle gole ve gol pozisyonlarına daha yakın oluyorsunuz. Ve işin açıkçası daha çok seviliyorsunuz ve daha çok kadir kıymetiniz biliniyor. Ama ne yazık ki daha sonra daha defansif oynamak zorunda kaldım. Ben 11 yıldır Galatasaray'dayım. Belki bu uzun süre olamayabilirdi. Ben elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Sercan Yıldırım, bu sezonun başarılı olmayı çok istediklerini kaydederken, "Bu sezon yola çıkarken büyük hedeflerimiz vardı. En önemlisi de ligi şampiyon tamamlamak. İyi de gidiyoruz ve lideriz. Kupalar kazanmak ve gelecek sezon Avrupa'da olmak istiyoruz" diye konuştu.
Sercan, kondisyonunu geliştirerek takımda daha fazla süre almak istediğini kaydetti.

MELO: "FORMASINI GİYDİĞİM HİÇBİR TAKIMIN TARAFTARI GALATASARAY'INKİ GİBİ OLAMAZ"

Galatasaray'a geldiği ilk günden beri taraftarın sevgilisi olan Felipe Melo ise konuşmasında, Sarı-kırmızılı taraftarlara değinirken, "Galatasaray'a geldiğim günden beri bana taraftarlar yoğun bir ilgi gösteriyor. Almanya kampına katıldığım günden ve burada ilk oynadığım maç olan Liverpool maçından bugünlere geldi. Bunun için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Daha önce altyapısında yetiştiğim ve formasını giydiğim Flamengo takımının taraftarların da beni çok etkiliyordu. İnanın Galatasaray taraftarları Flamengo taraftarlarını aratmayacak seviyede. Daha önce büyük takımlarda da oynadım Juventus, Fiorentina gibi ancak hiçbiri Galatasaray taraftarı gibi olamaz" dedi.

Futbolda mücadelenin her geçen gün daha ön plana çıktığını ve kendisinin de savaşmayı sevdiğini aktaran Brezilyalı oyuncu, bu nedenle kendisine "Pitbul" lakabı takıldığını dile getirdi.

Kolundaki aslan dövmesinin Galatasaray taraftarını heyecanlandırdığının hatırlatılması üzerine ise Brezilyalı oyuncu, "Kolumda aslan dövmesinin olması önemli bir rastlantı. Ben dinime bağlı bir insanım sizler gibi ve Brezilya'da aslan, İsa peygamberi sembolize eder" şeklinde konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Ceyhun Gülselam ise hedefinin akıllarda kalan bir futbolcu olmak olduğunu vurgulayarak, "Hedefim bu. Bu amaç için çalışıyorum" derken, Banu Yelkovan tarafından kendisinin bu dönemde pek sahada görülmediğinin söylenmesi üzerine ise gülerek, "Sallamalar iyi" tepkisini göstermesi tanıtıma katılanları güldürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER