Turizmde Kariyer Günleri

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi’nce bu yıl 4.’sü organize edilen ‘Turizmde Kariyer Günleri’, sektör temsilcileri ile turizm öğrencilerini buluşturdu. Etkinlikte öğrencilerin beklentileri dile getirildi, sorun ve sıkıntılar masaya yatırıldı.

Turizmde Kariyer Günleri
20-21 Şubat tarihleri arasında MEÜ Çiftlikköy Merkez Kampusu’nda yer alan Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe 11 otel ve bir seyahat acentesinden toplam 45 sektör temsilcisi katıldı. Öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği ‘4. Turizmde Kariyer Günleri’ne MEÜ öğrencileri ile birlikte Erdemli Meslek Yüksekokulu ve Çağ Üniversitesi öğrencileri de katılım gösterdi.


Oteller kendilerini tanıtmak amacıyla dersliklerde sunumlar gerçekleştirirken,sektör temsilcileri de öğrenciler ile stantlarda birebir görüşmelerde bulunup, talep ve beklentilerini dile getirdi. Organizasyonu önemsediklerini kaydeden MEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Çakıcı, “Bu organizasyonla birlikte öğrencilerimizin talep ve beklentilerini, konunun muhatabı olan sektör temsilcilerine aktarırken, yaşanan sorunlara da birlikte çözüm aradık” dedi.

‘4. Turizmde Kariyer Günleri’ne katılan otellerin isimleri ise şöyle; Wow Hotels, Papillon Hotels, Tatil.com, Maxx Royal, Sheraton Hotel Çeşme, Starlight Convention Thalasso & Spa, Sunrise Park Resort & Spa, Turquoise Hotel, Voyage Hotels, Commodore Elite Suites & Spa, Ela Quality Resort Hotel, Golden Savoy Hotel ve Tursot Hotels.”
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER