Karısını Ve Kızını Bıçakla Yaraladı

Mersin’in Bozyazı ilçesi Tekeli kasabasında, bir kişi tartıştığı karısını ve kızını bıçakla yaraladı. Olay yerinden kaçan şahıs, daha sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Karısını Ve Kızını Bıçakla Yaraladı
Edinilen bilgiye göre, olay, Tekeli beldesi Hal kompleksinde meydana geldi. Hal kompleksi içinde lokanta işletmeciliği yapan M.F. isimli şahıs, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle karısı E.F. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda M.F., eline aldığı bıçakla eşi E.F.’yi iki bacağından da yaraladı. Öfkeli koca, daha sonra kavgayı ayırmak isteyen kızı F.F.’yi de çeşitli yerlerinden yaralayarak, olay yerinden kaçtı. Kavgayı duyan komşuların güvenlik kuvvetlerine haber vermesi sonucunda, olay yerine gelen ambulans ile yaralılar Anamur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan E.F. acil olarak ameliyata alındı. Yaralı F.F.’nin ise acil serviste gerekli müdahalesi yapılarak tedavi altına alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinden kaçan öfkeli koca ise polis ve jandarmanın başlattığı arama sonucunda, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak sorguya alındı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER