Tarsus'un Kurtuluş Programı İptal Edildi

Tarsus'un Kurtuluş Kutlamalarında Burhanettin Kocamaz Konuşmaya Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonuyla ilgili konuşmaya Başlayınca Ak Partililer Töreni Terketti.

Tarsus'un Kurtuluş Programı İptal Edildi



Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende MHP'li Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, konuşmasında yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına değinince AK Partililer töreni terk etti. Kaymakam Hasan Göç töreni iptal etti. 


Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında saat 09.00'da Cumhuriyet Alanı'nda tören düzenlendi. Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmak için kürsüye gelen Tarsus Belediye Başkanı ve MHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu konusunda bir konuşma yaptı. Kocamaz'ın bu eleştirilerine tepki olarak törende bulunan AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Uzun, Tarsus Belediye Başkan adayı Hakkı Meniz, AK Parti İlçe Başkan ve yöneticileri, partililer ile birlikte tören alanını terk etti. Bunun üzerine yapılan anonsla törenin Kaymakam Hasan Göç tarafından iptal edildiği açıklandı.
Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER