"Okuyup, üfleyince cinsel ilişkiye girdik!"

Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayda flaş gelişme...

Kocasını, dilencilik yapan sevgilisiyle birlikte öldürdüğü iddia edilen kadına 18 yıl, sevgilisine ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Adana'da kocası 49 yaşındaki İ. M.'yi dilencilik yapan sevgilisi 59 yaşındaki M. G. ile birlikte bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 45 yaşındaki N. M. 18 yıl, sevgilisi G. ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi. Katil zanlısı G. verilen cezayı duyunca şok oldu, zabıt katibine, "Ben ne aldım?" diye sordu.

Yüreğir ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi'ndeki evinde 23 Temmuz'da 7 yerinden bıçaklanarak öldürülen İl Özel İdaresi'nde şoförlük yapan İ. M.'nin katil zanlısı olarak yakalanıp tutuklanan eşi N. ile eşinin sevgilisi M. G. yargılandıkları Adana 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı.

‘BENİ OKUYUP TECAVÜZ ETTİ'

Tutuklu N. M., eşini sevgilisi G.'in öldürdüğünü iddia etti. katil zanlısı sevgilisi G. ile 3 yıl önce tanıştıklarını belirten M., "M. hocaydı. Beni okuyup, üfleyip bayılttıktan sonra tecavüz etti. Birlikte çekilmiş fotoğrafı tehdit olarak kullanıp benimle ilişkiye girdi" dedi.

‘EŞİM KUCAĞIMDA ÖLDÜ'

G.'den kurtulmak için ev değiştirdiklerini ancak yine kendisini bulduğunu iddia eden M., "Eşimi zehirleyip öldürmemi istedi. Ramazan ayını bahane ederek kabul etmedim. Olay günü bağırarak kapıyı çaldı. İçeri aldım. Eşimle mutfakta oturuyorlardı. Çay istedi, çay demleyip uyuyan çocuklarımın odasına geçtim. Oğlum çığlık sesi üzerine uyanıp içeri koştu. M. eşimi bıçaklıyordu. Oğlum da yaralandı. Eşim kucağımda öldü" diyerek kendini savundu.

‘PARA VERMEZSEM BENİ DÖVÜYORLARDI'

M. G. ise suçsuz olduğunu iddia etti. Sevgilisi M. ile kızı A.M.'nin her gün kendisinden para aldığını vermediği zaman kendisini hortumla dövdüklerini, kollarını ısırdıklarını iddia etti.

‘NEVİN ÖLDÜRDÜ'

N.'in eşini sevmediğini kendisiyle dini nikahla evlendiğini de belirten G., "Eşi evden çıkınca bana telefon açıp eve çağırıyorlardı. Evde cinsel ilişkiye giriyorduk. Eşini öldürmeyi planlıyordu. Bana ‘Ben öldüreyim, sen üstlen' dedi. Ben de 30 yıl önce eşimi öldürmüştüm. Aynı hatayı tekrarlamayacağımı söyledim. ‘Ben öldürürsem, tazminatını ve emekli maaşını alamayız. Ama sen üstlenirsen sana 15-20 bin lira para veririm. Polisler sorduğunda da ‘İ.'den 5 bin lira alacağım vardı vermedi, küfür etti' dersin diyerek tercihini yap ‘Ya ben ya İ.' dedi. Kabul etmeyince bu kez eşini zehirlemek için benden fare zehri istedi. Olay günü mutfakta İ. ile oturuyorduk. Bir gözüm de N.'deydi. İ. bir ara ‘Yandım Allah. Nevin niye beni vurdun?' diye bağırdı. N.'in tek darbe bıçağı vurduğunu gördüm sonrasını hatırlamıyorum. Ben de bıçakla vurmuş olabilirim. Kendime geldiğimde bıçağı elime tutuşturup, ‘kaç' diyerek kapıya kadar götürdü. Suçsuzum" diyerek beraatını istedi.

ÇOCUKLARI ŞİKAYETÇİ OLMADI

Öldürülen M.'nin 22 yaşındaki kızı A. E. ile oğlu 19 yaşındaki M.H.M.,babalarını öldürdüğü iddia edilen annelerinden şikayetçi olmazken, oğlu öldürülen 79 yaşındaki M. M. ise, cinayetin planlı olduğunu söyleyerek, gelini ile diğer sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

EŞE 18 YIL, SEVGİLİSİNE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Mahkeme heyeti, G.'i ‘tasarlayarak adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum ederken, eşinin öldürülmesine yardımcı olduğu iddia edilen N. M. ise 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

‘BEN NE ALDIM?'

Karar üzerine şok olan G., zabıt katibine aldığı cezayı anlamadığını belirterek "Ben ne aldım?" diyerek sordu. Zabıt katibinin, "Ağırlaştırılmış müebbet aldınız" demesi üzerine olduğu yerde dondu. Jandarmalarca koluna girilerek nezarethaneye götürüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER