Dawn Sendromlu Çocukarlın Bowling Keyfi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Teknopark tarafından düzenlenen turnuvaya katılarak down sendromlu çocuklarla bowling oynadı, onların mutluluklarına ortak oldu.

Dawn Sendromlu Çocukarlın Bowling Keyfi
Teknopark tarafından her yıl geleneksel olarak sosyal etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Bowling Turnuvası, Vali Özdemir Çakacak’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Önceki yıllarda kimsesiz çocuklar ve engelli çocuklarla birlikte düzenlenen etkinliklerin bu yılki konuğu down sendromlu özel çocuklar oldu.

Turnuvaya Vali Çakacak’ın yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Faruk Bilgin, Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz, Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren firma çalışanları, Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde birinci ve ikinci kademede eğitim alan down sendromlu çocuklar ve aileleri katıldı.

Vali Çakacak’ın çocuklarla yakından ilgilendiği turnuvada, firma çalışanları ve özel çocuklardan oluşan altı kişilik 11 takım arasında geçen kıyasıya mücadele, hem oyunculara hem de izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Vali Özdemir Çakacak’ın da dahil olduğu turnuvada, down sendromlu çocuklar ve firma çalışanları kazanmak için ter döktü.

Turnuvayı kazanmak için bir yandan yoğun gayret göstererek yarışırken bir yandan da eğlenmeyi ihmal etmeyen takımlardan, dereceye giren ilk üç takımı temsil eden özel çocuklara ödülleri Vali Özdemir Çakacak tarafından verildi.
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER