Akdeniz'de bakım çalışmaları

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe sınırları içinde bulunan parklar ile yeşil alanlarda bakım, onarım, yenileme ve budama çalışmalarına ağırlık verdi. Akdeniz'de bakım çalışmaları

Akdeniz'de bakım çalışmaları

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki parklarda tadilat ve temizlik çalışması başlattı. Diğer yandan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında mobil ekiplerin, park ve yeşil alanlara yönelik dezenfekte işlemi de devam ediyor.

Gündoğdu, 23 Evler, Üç Ocak ve Huzurkent mahallelerinde bulunan parkları elden geçirerek yenileyip temizleyen ekipler, diğer yandan oturma ve oyun grupları ile aydınlatma direklerinde bulunan hasarları tespit etti, insanların can güvenliği açısından riskler yaratan ağaç dallarını budadı.

Parklarda uzamış çimleri ve çalı türü bitkileri de biçip budayan görevli ekipler, özellikle boş arazi ve arsalarda bulunan ve yangın riski taşıyan kuru ot ve çalıları da iş makinesi yardımıyla biçerek temizliyor.

Bu çalışmalar sayesinde; dinlenmek, temiz hava almak veya aileleriyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri olan park ve yeşil alanlar çok daha nezih ve temiz bir görünüme kavuşuyor.

Akdeniz'de bakım çalışmaları

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER