8 DEAŞ'lı Şafak oprerasyonu ile gözaltına alındı

Mersin Emniyeti Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Hareket polisleri desteği ile sabah saatlerinde DEAŞlı teröristlerin bulunduğu evlere operasyon düzenledi.

8 DEAŞ'lı Şafak oprerasyonu ile gözaltına alındı

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi yönelik olarak yapılan çalışmada, Özel hareket polislerininde katıldığı eş zamanlı evlere sapılan şafak operasyonunda 8 DEAŞ'lı gözaltına alındı.

Mesin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 

DEAŞ terör örgütü içerisinde sözde istihbarat ve lojistik yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde bulunan, çatışma bölgelerinde silahlı olarak faaliyette bulunduğu tespit edilen ve gönüllü geri dönüş kapsamında ülkemizden ayrılıp yasa dışı yollardan tekrardan ülkemize girip örgüte elaman kazandırma arayışında olan (A.S.), (M.A.), (A.A.), (O.A.), (S.M.), (A.K.İ.), (A.A.K.), (O.A.A.), olmak üzere toplamda (8) şüphelinin yakalanmasına yönelik dron destekli  ve Özel Harekat polislerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda (8) şüpheli şahıs ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER