Mercedes-Benz Türk, İlk Teslimatını yaptı

Mercedes-Benz Türk, ilk olarak Uçan Turizm’e gerçekleştirdiği X-Class filo satışı ile filo teslimatlarına bir yenisini daha ekledi.

Mercedes-Benz Türk, İlk Teslimatını yaptı

Mersin merkezli; Adana, İzmir, Konya, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Trabzon, Rize, Artvin, Afyon, Karaman ve Mersin bölgelerinde personel taşımacılığı, akaryakıt ve operasyonel araç kiralama alanlarında faaliyet gösteren Uçan Turizm, yeni araç alımında X-Class’ı tercih ederek seçimini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Tarsus aracılığı ile gerçekleşen satışla Uçan Turizm, filosuna 27 adet X-Class ekledi ve ilk X-Class filosuna sahip şirket oldu.

Uçan Turizm, filosuna eklediği 27 adet X-Class aracı Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman’ın Tarsus Şubesi’nde gerçekleşen törenle teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimatla birlikte, Uçan Turizm’in Mercedes-Benz marka araç sayısı 52 adede yükseldi.

Mercedes-Benz X-Class

Pick-up pazarına hızlı bir giriş yapan ve pazarın değişen ihtiyaçlarına göre tasarlanan Mercedes-Benz X-Class; çift çıtalı heybetli ön ızgarası, güçlü duruşunu destekleyen uzun motor kaputu ve uzun geniş farlarıyla güçlü görünüme sahip. Araç; güçlü karakteri, dinamik görünümü ve heyecan uyandıran tasarımıyla dayanıklılık ve tarz arasında ideal bir denge kuruyor.

Mercedes-Benz X-Class, X 220 d (163 BG/120kW) ve X 250 d (190 BG/kW) olmak üzere iki farklı motor alternatifi sunarak pick-up dünyasının yıldızı oldu. 

Mercedes-Benz X-Class, tüm zeminler için dört tekerlekli çekiş sistemi sunuyor. Araç, “Low Mod” ve isteğe bağlı olarak sunulan 4MATIC kilitli aks diferansiyeli ile her türlü yol ve zemin koşulunun üstesinden gelebiliyor. Mercedes-Benz X-Class, kullanıcısına üç farklı donanım seçeneği, sürekli veya arkadan itiş moduna da alınabilen dört tekerlekten çekiş, 6 ileri manuel şanzıman veya 7 ileri otomatik şanzıman olmak üzere pek çok çeşitlilik sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER