60 yıllık yol hasreti sona erdi

Tarsus Belediyesi, Torosların eteklerinde Kaburgediği Mahallesinde 6 hanenin bulunduğu ve iki engelli vatandaşın yaşam sürdüğü yerde büyük sorun yaratan yol eksikliğini giderdi.

60 yıllık yol hasreti sona erdi

Tarsus’a yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kaburgediği Mahallesinde vatandaşların karşısına yıllardır problem olarak çıkan ve yaklaşık 60 yıldır çözüme kavuşturulmayan yol sorunu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın konuya duyarlılığı sayesinde Fen İşleri ve Muhtarlık Müdürlüğü ekipleri tarafından çözüme kavuşturuldu. Yapılan bu çalışma mahalle halkı arasında büyük sevinçle karşılandı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’a bağlı 179 mahallenin eksiklerinin tespit edilmesi ve önceliğe göre aksaklıların ortadan kaldırılması için başlattığı incelemeler sırasında Kaburgediği Muhtarı İsa Gür’ün kendisine ilettiği yol sorunu masaya yatırıldı. Başkan Bozdoğan, muhtarın ve vatandaşların yol talebinin yaklaşık 60 yıldır çözüme kavuşmayan bir sorun olduğunu ve istenilen yolun 6 haneyle birlikte iki engelli vatandaşa hizmet edeceğini öğrenince ekiplere en kısa sürede bu sorunun ortadan kaldırılması talimatını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER