ŞANLI MERSİN İDMAN YURDU

Mersin İdman Yurdu deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaştı ve maçtan galibiyetle ayrıldı.

ŞANLI MERSİN İDMAN YURDU

          ŞANLIURFA:2
          MERSİN İDMAN YURDU:3

          Mersin İdman Yurdu deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaştı ve maçtan galibiyetle ayrıldı.
           
            Maçın başında şok bir golle geriye düşen Mersin İY 19. dakikada Güven Varolun golüyle skoru 1-1 getirdi ve eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıya daha baskılı başlayan Mersin İY 66.dk Mehmet Yıldız'ın golüyle 1-2 öne geçti.        

            Daha sonraki dakikalarda bir çok pozisyonlara giren temsilcimiz Mersin İY 86. dk Oıssem Ben Yahia golü maçın skorunu 1-3 getirdi. Herkes maçın böyle biteceğini beklerken 90'nci dakikada İsmail Haktan plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-3.

           Mersin İY aldığı 3 puanla 6. sıradaki yerini korurken, 7. sıradaki Şanlıurfaspor ile puan farkını 4'e çıkarmış oldu ve çok önemli bir galibiyete imza attı.



Stat:
Şanlıurfa GAP Arena

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Gökmen Olgaç, İlker Takpak

Şanlıurfaspor: Fevzi Elmas, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Sedat Ağçay, Youssef Yeşilmen (Dk. 28 İsmail Haktan Odabaşı), Murat Kayalı (Dk. 66 Sezer Badur), Onur Güney, Banahene, Onur Akbay, Abdulhamit Yıldız, Yasin Avcı , MehmetAyaz (Dk. 72 Sercan Yıldırım)

Mersin İdman Yurdu: Behram Zulaloğlu, Anıl Karaer, Güven Varol (Dk. 89. Emrah Bozkurt), Mahmut Temur (Dk. 76 Nurullah Kaya), Lawal (Dk. 28 Veli Acar), Ben Yahia, Mitroviç, Ali Tandoğan, Eren Tozlu, Efe Halil, Mehmet Yıldız

Goller: Dk. 3 Youssef Yeşilmen,Dk. 89 İsmail Haktan Odabaşı(Şanlıurfaspor),Dk. 19 Güven Varol, Dk. 67 Mehmet Yıldız, Dk. 85Ben Yahia(Mersin İdman Yurdu)

Sarı kartlar: Dk. 24 BanaheneDk. 45 1 Abulhamit Yıldız,Dk. 45 2 Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Dk. 87 İsmail Haktan Odabaşı (Şanlıurfaspor),Dk. 45 2 Mehmet Yıldız, Dk. 73 Eren Tozlu(Mersin İdman Yurdu)


Haber: Ufuk SÖYLER

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2013, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER