Sever Mersin İçin Kolları Sıvadı

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sever, Mersin’in kalkınması ve devlet hizmetlerinin aksamadan vatandaşa ulaşabilmesi noktasında Akdeniz Kaymakamlık Bina inşaatı için Kolları sıvadı.

Sever Mersin İçin Kolları Sıvadı
        Mersin’in merkezinde bir otelin 4’üncü katında vatandaşa hizmet veren Akdeniz Kaymakamlığı, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mustafa Sever’in girişimleri ile  Otel odalarından kurtuluyor. Küçük bir alanda kısıtlı imkanlarla hizmet veremeye çalışan  Akdeniz Kaymakamlığı kulağını Ankara’dan gelecek olan habere dikti. Sever, Akdeniz  Kaymakamlığının müstakil alanda vatandaşa hizmet verebilmesi noktasında  Ankara ile irtibata geçerek    TCDDY tarafından tahsis edilen  7 bin m2  arsa üzerine inşa edilecek olan projenin hızlandırılması  ve 2014 yılı yatırım programına alınması için gerekli direktifleri verdi.

 

SEVER, Mersin’i yeniden inşa edecek

 

2014 yılı yerel seçimler çerçevesinde seçim  gezilerine aralıksız devam eden AK Parti  Büyükşehir Belediye  Başkan Adayı Mustafa Sever,  Akdeniz  ilçe Kaymakamı  Raif  Özener’i makamında ziyaret etti. Eğitimden, sağlığa, sosyal projelerden, nüfusa pek çok konunun  koşulduğu ziyarette , yeşil kart hizmetlerinden yararlanan  Mersinli vatandaşların istatistiği açıklandı.  Akdeniz  Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde   kayıtlı bulunan 102 bin yeşil kartlı vatandaş sağlık hizmetlerinden faydalanıyor. Makam ve mevki peşinde olmadığını, hemşerilerinin  hizmetkarı olmak için bu yola çıktığını her platformda dillendiren AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever “Bakan yardımcılığım sırasında  kaymakam ve valilerimizle oldukça çok mesaimiz oldu.  Ekonomi bakan yardımcılığı görevinden  istifa ederek, artık hemşehrilerime memleketimde hizmet etmek için bu yola çıktım.  Hedefimiz Mersin ve Mersinlilere daha güzel hizmet etmek.  Allah’ın izni ile seçimi kazanırsak devlet yöneticilerimizle koordinasyon içinde çalışacağız. Mersin’in  kalkınması i için hizmet edeceğiz. Mersin, ne yazık ki  Türkiye’ninkatettiği mesafeden payını alamadı.  Coğrafyası, zengin insan potansiyeli , lojistik alt yapısı,  havaalanı, limanı ,demir yolu , karayolu ile Mersin hakettiği yerde değil. İnşallah  Mersin’de   hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve  ihracat, turizm, tarım ve gıda alanlarında yatırımlar yapacağız. Hedefimiz 81 il arasında şehir ekonomisinde ilk beşe girmektir. El birliği ile gelecek   nesillere  yaşanılabilir bir MERSİN  bırakacağız” dedi. 



Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2013, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER