Altunok, “Silifke’de parkları yeniliyoruz”

Altunok, “Silifke’de parkları yeniliyoruz”

Altunok, “Silifke’de parkları yeniliyoruz”

Altunok, “Silifke’de parkları yeniliyoruz”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir projeyle kent merkezi ve mahallelerde bulunan parklarda yenileme çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa sürdürdükleri çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Hüseyin Koçak’tan bilgiler alan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, parklarda mevcut oyun gruplarının tamir edildiği, yıpranan zeminlerin kauçuk malzeme ile kaplandığı ve kullanılmaz hale gelen çocuk oyun gruplarının da yenileriyle değiştirildiğini açıkladı. 

Parkların, çocuk oyun alanlarının, aileler ve çocuklar için vazgeçilmez alanlar olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güzel ve modern alanlarda, gezinti yapmak, hava almak, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için, parklarımızda, çocuk oyun alanlarımızda yenileme çalışmaları başlattık. Uzun süredir ülkemizi tehdit altına alan korona virüs salgını nedeniyle kullanılmayan parklarımız 1 Haziran 2021 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme adımları ile yeniden halkımızın hizmetine sunulmuştur. Parklarımızda meydana gelen eksiklik ve aksaklıkları ortadan kaldırmak amacıyla bir çalışma başlattık. Amacımız, çocuklarımızın daha güvenli, sağlıklı alanlarda vakit geçirmelerini sağlamak. Bunun için gerekli olan ne varsa yapıyoruz. Mevcut oyun gruplarımızı tamir ediyor, parklarımızın yıpranmış zeminlerini yeni kauçuk malzemelerle yeniliyoruz. Hasar gören, kullanılmaz hale gelen oyun gruplarımızı yenileriyle değiştiriyoruz. İstiyoruz ki yavrularımız daha nezih, daha sağlıklı, güvenli alanlarda buluşup oynasınlar, sohbet etsinler, vakitlerini geçirsinler. Ailelerimiz çocuklarını gönül rahatlığı ile bu parklarımıza göndersinler. Çocuklarımızı mutlu görünce bizlerde mutlu oluyoruz. Hedefimiz; mutlu aile, mutlu çocuk, mutlu bir Silifke oluşturmaktır” diye konuştu.

04.06.2021, Mevlüt Partal, Silifke,

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER