“Hayat Veren Hediye”

“Hayat Veren Hediye”

“Hayat Veren Hediye”

Arena ve APC by Schneider Electric’ten Dünya Çevre Günü’nde Afrika’ya “Hayat Veren Hediye” 

Türkiye’nin lider teknoloji dağıtıcısı Arena, enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümü konusunda çalışmalar gerçekleştiren APC by Schneider Electric ile UNICEF’in Hayat Veren Hediyeler platformu kapsamında, Afrika’da suya ihtiyacı olan bölgelere su tulumbası hediye ediyor. Küreselleşen dünyada karşı karşıya kalınan en büyük tehditlerden birinin çevre kirliliği ve bu kirliliğin yol açtığı sorunlar olduğunun farkında olan Arena ve APC by Schneider Electric, bu bağış ile Afrika bölgesindeki yüzlerce aileye su ulaştırılmasına destek oluyor. 

Arena, Dünya Çevre Günü’ne Dikkat Çekiyor

Ekonomik ve sosyal alanda nitelikli ve sürdürülebilir gelişimi sağlama amacıyla projeler geliştiren Arena, dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi ile de daha da önem kazanan su ve temizliğine dikkat çekiyor. Arena, APC by Schneider Electric markasından sorumlu satış yöneticisi Enes Aydın “Dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerini her zamankinden daha çok düşünmek zorundayız. Bu zor döneme Arena olarak vurguladığımız ‘Birlikte Güçlüyüz’ mottomuz ile ihtiyaç sahibi bölgelere destek vermeyi hedefledik. Dünyadaki herhangi bir bölgenin susuz kalması veya temiz suya erişememesi hepimizin sorumluluğu olmalı. Tüm dünyada 5 Haziran Dünya Çevre Günü olarak kutlanan bu dönemde, distribütörlük çalışmalarını yürüttüğümüz APC by Schneider Electric markası ile birlikte Afrika bölgesine su tulumbası bağışını yaparak, yüzlerce kadın ve çocuğun temiz, içilebilir su edinebilmek için kilometrelerce yol yürüme zorunluluğu ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Arena Hakkında

Arena, kurulduğu 1991 tarihinden beri 10 bini aşkın iş ortağı ile dünyanın önde gelen teknoloji geliştiricilerinin ürün ve çözümlerini bireysel ve kurumsal tüketiciler ile buluşturuyor. Yaratıcı ve yenilikçi çözümlerle hayatı kolaylaştıran Arena, Türkiye’nin lider teknoloji sağlayıcısı olarak en yenilikçi ürün ve çözümlerini ülkenin her noktasına ulaştırıyor. Daha fazla bilgi için lütfen //Www.arena.com.tr 'yi ziyaret ediniz.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2021, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER