MEZİTLİ’NİN DE ARTIK BİR NOTERİ VAR..

Ak Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız “ Noterlik Mezitlililere Hayırlı Olsun “

MEZİTLİ’NİN DE ARTIK BİR NOTERİ VAR..

Nüfus yoğunluğu açısından Mersin merkeze bağlı en kalabalık ilçelerden Mezitli’de, vatandaşlar bugüne kadar noterlik işlemleri için şehir merkezine gitmek zorunda kalıyordu.

Mezitli’de noterlik açılması için 2008 yılından bu yana büyük çabalar harcandı. Bu amaçla yörede hizmet veren çeşitli firmalar ve kuruluşlar ile küçük esnaf tarafından imza kampanyası başlatıldı. Bu kampanyaya, Mezitli halkı da tümüyle destek verdi.

Ancak bu çabalarda en büyük katkı, AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız’a aitti.

Mustafa Yıldız, bu konuda bir yandan yönlendirici çalışmalar yaptı, bir yandan da durumu yetkililere bildirmede etkin rol üstlenerek sonunda Noterliğin Mezitli’de açılmasını sağladı.

AK Parti Mezitli ilçe başkanı Mustafa Yıldız konuyla ilgili olarak, hangi düşünceden olursa olsun Mezitlilerin sorunlarına kayıtsız kalmanın mümkün olmadığını belirterek, amaçlarının Mezitli’yi daha da yaşanılır bir hale getirmek olduğunu söyledi.

“Noterlik Hayırlı Olsun!”                                     

Yıldız; “ bizler tüm 75 milyonu kucaklayan bir anlayışla hizmet vermeye çalışan bir partiyiz. Vatandaşlar arasında ayrım gözetmeden hizmeti onların ayağına götürmek için çaba sarf ediyoruz. Mezitli’de açılan noterlik ile artık vatandaşlar, şehir merkezine gitmeden daha kolay bir şekilde işlemlerini kendi ilçelerinden yürütecekler. Noterliğin tüm Mezitlililer için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Merkezi iktidarın nimetlerini Mezitli halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz.”

Mezitli’nin en büyük probleminin yer sıkıntısı olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, “ Mezitli Belediyesi bu konuda mağduru oynuyor. Mezitli İlçesi yıllardır iyi hizmet alamıyor. Ulaşım sorunu keşmekeş. Alt yapı ve üst yapı da yetersizlik gözler önünde. Mezitli halkı mağdur ediliyor. Mezitli Belediyesi arsa üretemediği için ne yazık ki 2013 Akdeniz Oyunları’nda hiçbir tesis Mezitli’ye yapılamadı. Bu sebeple Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım kötü bir yönetim sergiledi. Yerelde iktidar olmamamıza rağmen, merkezi iktidarın nimetlerini Mezitli halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Mezitli’yi Ak Belediyecilik’le buluşturup hizmet kervanını halkımızla paylaşacağız.”şeklinde konuştu.

Mersin 11’inci Noterliği, Mezitli ilçesinde Menderes Mahallesi Bakanlık caddesi üzerinde hizmet veriyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER