Mahmut Tat Genel Merkeze Ateş Pürkürdü

Akşam saatlerinde yazılı bir basın açıklaması yapan, Mhp Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Tat Suskunluğunu bozdu.

Mahmut Tat Genel Merkeze Ateş Pürkürdü

Mhp Genel Merkezi Mersin Büyükşehir belediye başkan adayını Tarsus Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz'dan yana kullandıktan sonra, ilk kez konuşan Mahmut tat, Esti gürledi. Bir yazılı açıklama yaparak, genel merkezi adeta topa tuttu. İlgili basın açıklaması  

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı geçtiğimiz ay Genel Merkez tarafından açıklanmıştır. Bu süreçle ilgili söylenecek çok şey olsa da; bu kadar ihanetin içinde konuşabilmek çok zordu.

Ancak  2 Kasım Cumartesi günü ilçe adaylarının belirlenmesinde de MHP Genel Merkezi’nin aynı yanlış tutumu sergilemesi beni ve dava arkadaşlarımı derinden yaralamıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi 2014 yerel seçimleri aday tespit çalışmalarında teşkilatları yok saymıştır. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları kapalı kapılar ardında ilan edilmiştir. Temiz ve saf duygularla çalışan aday adaylarımızın akıllarıyla, inançlarıyla alay edilmiştir. Bölgelerinde sevilen, sayılan ve bu dava için gece gündüz çalışan arkadaşlarımıza, yalnızca Mahmut Tat’a ve teşkilata yakın oldukları için yer verilmeyerek resmen ceza kesilmiştir.

Peki Mahmut Tat kimdir? Vatan haini midir?

Ömrünü madden ve manen  partisine harcamış, 2009’da hiç kimsenin aday olmak istemediği büyükşehire aday olarak MHP oyunu 110 bine çıkarmış; İl genelinde birinci parti olmasına katkı sağlayarak en yakın rakibine 54.000 oy fark atmış, 10. Olağan Büyük Kongre’de Devlet Bahçeli ve ekibine teşkilatlarıyla birlikte tüm desteğini vererek koltuklarına oturmalarını sağlamış bir dava adamıdır.

Mahmut Tat yanlış mı yapmıştır?

Evet yanlış yapmıştır çünkü kimi koltuğa oturttuysa ondan ihanet görmüştür.

Bugüne kadar, “iki davara, bir öküze sahip olamamış” Milliyetçi Hareket Partisi tabanı davası için, vatanı için fedakarca çalışıp partisini Mersin’de 1. yapmayı başarmıştır. Ancak teşkilatlarımızın ve tabanımızın karşı gelmesine rağmen; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin 2011 seçimlerinde düzmece anketlerle, ısrarcı  yanlış aday tesbiti MHP’yi üçüncü parti  durumuna düşürmüştür. Yaşanan hezimetin bedeli ise milletvekilleri ve belediye başkanları yerine teşkilatlara ödetilmiştir. Şimdi yine teşkilatlar ve taban safdışı bırakılarak aynı düzmece anketlerle çoğu belediyelerde yanlış aday tespiti yapılmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’de büyükşehir  belediyesini en rahat kazanabileceği il Mersin iken; Milletvekillerine ve belediye başkanlarına teşkilatlarını ezdirerek, kardeşi kardeşe kırdırarak 2014 yerel seçimlerine girilmesi hangi dahiyane planın ürünüdür bilemem ancak ülkücelerin bunu haketmediği kesindir.

Miliyetçi Hareket Partisi’nin  Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin; kısa bir süre önce  “Ülkücüleri ırgat gören hasatçılar haşat olacak” demişti. Mersin’de yıllardır ırgatlık yaptırılan biz Ülkücüler hasat dönemi tarlaya sokulmamıştır.

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar olmasında yerel insiyatiflerin büyük rol oynadığına inanarak  Mersin’in alınması için savaşmaya hazırdık.

Meğer; MERSİN Genel Merkez’in umurunda bile değilmiş.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER