Toroslara Ender Turhan Damgası

AK Parti Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Ender Turhan, Toroslar ilçe binası önünde Çoşkulu kalabalık karşısında Aday Adaylığını Açıkladı.

Toroslara Ender Turhan Damgası

 Hergeçen gün yeni bir adaya adayının Adaylık Açıklamasını Yaptığı bu günlerde, Torolarda Ak Parti'den Adaya adaylığını açıklayan Ender Turhan Toroslar Halkının yoğun ilgisi karşısında Aday adaylığını açıkladı.


AK Parti’nin mutlaka yerel yönetimde söz sahibi olması gerektiğini ifade eden Turhan, “Avrupa’ya Türkiye’nin en güzel şehrini göstermek istiyorsak, AK Parti yi yerel yönetimin başına getirmek zorundayız. Bu yarışta kimin olduğu önemli değil, önemli olan AK Parti’nin yerel yönetimde söz sahibi olmasıdır. Çalışmalarımızı bu doğrulta yapmak zorundayız.

 Toroslar halkı bizden, hizmet bekliyor. Yardıma muhtaç insanlar sadaka istemiyor, bize iş verin ya da olta verin, biz balığımızı kendimiz tutalım diyorlar. Biz insanlara yardım etmekten ziyade onları bir meslek sahibi bir iş sahibi yaparsak onlar hayat boyu kendi kazançlarını elde edebilirler" dedi.

 

Toroslar’ı layık olduğu yere çıkarmak istediğini söyleyen Turhan, "Bunu AK Parti belediyeciliği ile yapalım. Toroslar’da binlerce gencimiz iş amacıyla ayrılmışlar. Ailelerini, sevdiklerini bırakarak iş için başka yerlere göç etmişler. Gençlerimizin şehir dışına göç etmemeleri için Toroslar’ın değerlerini ve ticaretini biraz canlandırmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için Toroslar’da yerel yönetimde AK Parti’nin yer alması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Toroslar’a olan sevdasından dolayı hizmet etmek istediğini, marka kent Toroslar’ın inşasında, hep beraber büyük bir aşk ile çalışacağını, bütün mesaisini geriye dönüp bakmadan Toroslar’a harcayacağını dile getiren Turhan “Nasip olur da adaylık sürecimiz kesinleşir ise yapacağımız sunumlar ile projelerimizin içeriklerini paylaşacağız. Ana hatları ile imar ve şehircilik, eğitim, çevre, sosyal hayat, kültür ve sanat, gençlik ve spor, tarım ve ticaret, yaşlılar, festival ve şenlikler ile ekonomi alanında Toroslarımızı kalkındıracak birçok projeyi hazırlamış bulunuyoruz” diye 
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER