Uysal: Her Eve Güneş Enerjisi İle İddialı

Ak Parti Büyükşehir A.Adayı Mustafa Uysal, Mersin'e Çevre dostu, güneş enerjisi projesiyle, Temiz Dünya Temiz gelecek için, iddialı projelerinin olduğunu söyledi.

Uysal: Her Eve Güneş Enerjisi İle İddialı

 Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Mustafa uysal Mersinin geleceği ile ilgili projelerini bir bir halka anlatarak Ziyeretlerini sürdürüyor. Mustafa Uysal, Gelecekte En önemli sorunun  Temiz ve yenilenebilir çevre dostu enerji kaynaklarının olduğunu, büyükşehir belediyesi başkanı olduğunda, her eve ucuz çevre dostu güneş enerjisi ile elektirik vereceklerini , Temiz yarınlar için en iddialı projelerinin başında güneş enerjisi sistemlerinin geldiğini, bu konuda yaptığı çalışmarla her eve güneş enerjisi ile ucuz elektirik vererek,  gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak olduğunu söyledi.


Uysal, Temiz gelecek için, karbon salınımı olmadan, doğayı yok etmeyen ve ucuz elektirk enerjisi sağlayan,  Karataş'ta hayata geçen Güneş enerjisinden elektrik üreten panelleri yerinde inceleyerek, bu projeyi Mersin'e getireceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER