Contar'a Çavuşlu Mahallesinde Sevgi Seli

AK Parti Toroslar Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Çontara, Çavuşlu mahallesinde Segvi Seli

Contar'a Çavuşlu Mahallesinde Sevgi Seli

 

Seçim Çalışmları için dur durak bilmeden Torosların her yerini karış karış gezen Erhan Contar, Çavuşlu Mahallesindeki Vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılandı.



Genç, yaşlı her kesimden insanlarla bir araya gelen Çontar, Toroslar Belediyesi'ni alacaklarını ifade ederek, "Kendi geleceğimiz ve çocuklarımızın geleceğini güven altına almak istiyorsak birlik,beraberlik ve kardeşlik içinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni ve Toroslar Belediyesi'ni AK Parti'li yapmak zorundayız" dedi.

Vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini de yerinde dinleyen AK Parti Toroslar Belediye Başkan aday adayı Erhan Çontar, AK Partili belediyecilikle buluşup çağ atlayan illeri, ilçeleri örnek gösterdi. Toroslar'da seçimlerde vicdanla değil akılla hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Çontar, "Biz yönetimimize birlikte ulaşabildiğimiz yerlere ulaşıyoruz. Ancak, siz halkımıza çok önemli görevler düşüyor.
 Hep birlikte, kardeşliğimizle, birliğimizde, beraberliğimizle hareket edip bu kez Allah'ın izniyle hem Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni hem de Toroslar Belediyesi'ni AK Parti ile buluşturacağız.AK Parti'nin hizmet kervanına Toroslar Belediyesi'ni de katacağız" diye konuştu.

Toroslar'a kardeşlik iklimini hakim kılacaklarına da vurgu yapan Çontar, "Biz bu birlikteliği sağlayamazsak Toroslar hiçbir zaman hakettiği hizmeti alamaz. Bakın bu memlekette Ahmet Yesevi, Pir Sultan Abdal gibi evliyalar ülkemize tohumlar saçtı. Bu tohumlar birlik ve beraberlik tohumlarıydı. Biz bu tohumların etrafında büyüyeceğiz. Çünkü bu tohumlarda korku ve fitne yoktu. Fitnenin dostu dosta kırdırmasına izin vermeyeceğiz. Bunu yaparsak Toroslar'ı hakettiği değerlerle buluştururuz. Toroslar'a gelecek Ak Parti belediyeciliği insanları birbirinden ayırt etmeden, hangi dinden, hangi dilden olursa olsun hepsini bir arada kucaklayacak ihtiyaçlarını karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER