İzcilerden Kapaklı Katlı

Mersin merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin engellilere akülü araç almak için başlattığı kapak toplama kampanyasına bir katkı da küçük izcilerden geldi. Tece İlköğretim Okulu’nun izci öğrencileri, topladıkları kapakları Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’a teslim etti.

İzcilerden Kapaklı Katlı

Mezitli’deki Tece İlköğretim Okulu Müdürü Salih Öz, izci liderleri Mehmet Ali Karaca ve Zekeriya Küçük ile izci grubu öğrencileri, Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Minik izciler, belediyenin kapak toplama kampanyası çerçevesinde topladıkları plastik kapakları Başkan Yıldırım’a teslim ederek, böylesine anlamlı bir çalışma için teşekkür ettiler.
Belediye olarak düzenledikleri anlamlı kampanyaya destek oldukları için küçük izcilere teşekkür eden Yıldırım, kampanyayı düzenlemekteki amaçlarını anlattı. Herkesin birer engelli adayı olduğuna vurgu yapan Yıldırım, “bu açıdan sizin yaptığınız katkı çok önemli, ‘bu çorbada bizim de tuzumuz olsun’ diyen örnek bir davranış. Özellikle ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz sizin gibi çevreci, duyarlı, gençlerimizin bu tür çalışmalarda yer alması sevindiricidir. İlçemizde yaşayan ortopedik engelli vatandaşlarımıza akülü araç vermek için böyle bir kampanya başlattık. Kısa bir süre içerisinde kampanyamızın amacına ulaşmasını sağlayacağız. Ben sizi kutluyorum, sizleri unutmayacağız, yarın bu engelli araçlarını alan arkadaşlara sizlerden de bahsedeceğim, yaptığınız katkıları söyleyeceğim, onlar da sizleri unutmayacaklar” dedi.
Başkan Yıldırım, öğrencilerden derslerinde de aynı başarıyı göstermelerini istedi. Ziyaretin sonunda izciler topladıkları kapakları Yıldırım’a teslim ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER