Cemiyet Üyelerine İndirim

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ile turizm ve seyahat firmaları arasında yapılan anlaşma ile cemiyet üyelerinin indirimli tarifelerden faydalanabilecekleri bildirildi.

Cemiyet Üyelerine İndirim

MGC ile Mersin Seyahat ve FEB Turizm arasında cemiyet üyelerini ve birinci derece yakınlarını kapsayan 'hizmet bedellerinde indirim' uygulaması protokolü imzalandı.
MGC Basın Merkezi'nde yapılan törenine MGC Başkanı Ahmet Ünal, Mersin Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ürkmez, FEB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ötlü ve MGC üyeleri katıldı. Mersin Seyahat ve FEB Turizm'in hizmet verdiği alanlarda cemiyet üyeleri ile birinci derece yakınlarının indirimli tarifeden yararlanacaklarını belirten Ünal, cemiyet kartı gösterilmesinin uygulamadan yararlanmak için yeterli olacağını söyledi.
Mersin Seyahat ile yapılan protokolün, firmanın yurt içi karşılıklı otobüs seyahatlerinde cemiyet kartı gösterilmek suretiyle yüzde 30 yasal indirim ve bunun dışında özel indirim ve kampanyaları kapsadığı belirtildi. FEB Turizm ile imzalanan protokolle ise,16 turizm alanında hizmet bedellerinde yüzde 50 indirim yapılmasını kapsadığı kaydedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER