Okuma Salonları Meyvesini Verdi..

ASİAD Mersin şube Başkanı Mehmet İlhan yeni binasının kapılarını Gazetecilere açtı, Basın Mensupları ile birlikte ülkemiz ve kentimiz için hep birlikte hedefe ulaşabileceklerini söyledi. Mersin Akdeniz Sanayiciİşadamları Derneği (ASİAD) yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltıda Mersinli gazetecilerle yeni binasında bir araya geldiler.

Okuma Salonları Meyvesini Verdi..

MGC Başkanı Ahmet Ünal burada yaptığı konuşmada, Mersin ekonomisine katkı sunan ASİAD’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, ASİAD'ın yeni binasının hem kendilerine hemde Mersin'e yakışan bir mekan olduğunu ifade eden Ünal, "Mersin'de tüm kurum ve kuruluşlarla dayanışma içinde sorunları çözüme ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Mersin'i gelecekteki hedefine tüm kurum kuruluş ve işadamları ile el ele vererek taşıyacaklarını vurgulayan Ünal şöyle devam etti: "Biz gazeteciler olarak Mersin'de tüm kurum ve kuruluşlarımızla dayanışma içinde konuları çözüme ulaştırmayı, sorunları aşmayı ve dayanışma içinde Mersin'i gelecekteki hedeflerine ulaştırmayı amaçlıyoruz.

Bu bakımdan Mersin ekonomik ve sosyal ölçekte Türkiye'ye örnek ve öncü sayılacak başarıyı bu birliktelikle elde ediyor. İlimizde biz olabilmeyi, birlikte hareket edebilmeyi ve birlikte çözüm üretebilmeye gayret ediyoruz."

ASİAD Başkanı Mehmetİlhan ise Türkiye'nin en önemli illerinden olan Mersin'i yapacakları ekonomik ve sosyal projelerle daha iyi konumlara geleceğini kaydetti. "En kısa zamanda Barcelona'yı geçeceğiz demiştik ama 5 yıl sonra Singapur'a rakip olacak bir kent haline geldik" diyen İlhan, " Çukurova Bölgesel Havaalanının faaliyete geçmesi, 2013'te yapılacak Akdeniz oyunları, Antalya -Mersin karayolunun tamamlanması ilimizin önemini daha da artıracak" şeklinde konuştu.

ASİAD olarak sosyal ve ekonomik projelerde iyi olan her şeyin yanında olacaklarını vurgulayanİlhan, başta Valimiz Belediye Başkanlarımız ve Gazeteciler olmak üzere tüm kurumlarımızla istişare ederek en iyisini yapma gayretinde olacağız. "Biz ASİAD olarak ekonomi durumları iyi olmayan mahallelerde çok sayıda okuma salonları açtık burada şu ana kadar 2 bin çocuğumuzu okuttuk bu okuma salonların sayesinde bir çok çocuğumuz Mersinin en iyi özel okullarının sınavlarına girdikten sonra orada okumayı kendi alın terleri ile hak ettiler, ve halen orada okuyorlar ben inanıyorum ki bu okuma salonların sayısı arttıkça okuyan çocuklarımızın sayılarlıda artacaktır, bu ortamı görünce de biz işadamları olarak çok mutlu oluyoruz okuma salonlarının meyvesini topladığımızı görmek benim için son derece onur verici dedi.

Daha sonra Başkan İlhan Kahvaltıdan sonra gazetecileri yeni dernek binasını gezdirerek muhteşem bina hakkında bilgi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER