Münevver davasında şok gelişme

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Münevver Karabulut cinayetinden 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu'nun cezasını onarken, baba Nida Garipoğlu hakkındaki beraat kararını ise bozdu.

Münevver davasında şok gelişme

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Münevver Karabulut'un başının kesilerek öldürülmesi olayında suçlu bulunan Cem Garipoğlu'na 'çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek' suçundan verilen 24 yıl hapis cezasını onadı. Münevver Karabulut cinayeti davasının temyiz incelemesini yapan Yargıtay 1. Ceza Dairesi'nin kararı, Daire Başkanı Mehmet Yalçın tarafından açıklandı.

Yalçın, yerel mahkemenin Cem Garipoğlu'na verdiği 24 yıl hapis cezası ile amca Hayyam Garipoğlu ile Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habib Kurt hakkında 'suçluyu kayırmak'tan, anne Tülay Makbule Garipoğlu'na da 'suç delillerini gizlemek ve yok etmek' suçlarından verilen 3'er yıl hapis cezalarının onandığını bildirdi. Baba Nida Garipoğlu hakkında verilen beraat kararının ise bozulduğunu belirten Yalçın, Nida Garipoğlu'nun 'suçluyu kayırma' suçunu işlediği sonucuna vardıklarını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER