Sağlık Sen İl Divan Toplantısı Yapıldı

Sağlık-Sen Mersin Şubesinin 2012 yılı il divan Toplantısı Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Murat Özdemir, İl Ve İlçe Sağlık Teşkilatının katılımıyla Liva Otel Konferans Salonun da yapıldı.

Sağlık Sen İl Divan Toplantısı Yapıldı
Toplantıya Genel Teşkilat Sekreterimiz Murat Özdemir, Şube Başkanı Şemsettin KARADOĞAN, Şube Yönetim Kurulu üyeleri, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri ,üst kurul delegeleri ,İlçe Başkanları  ve İlçe Yönetimleri ,Hastane ve İşyeri Temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Şemsettin KARADOĞAN ; "Sağlık-Sen olarak son birkaç yılda elde edinilen inanılması güç kazanımların ve başarıların farkındasınız. Hastanelerde yemek ücretinin kaldırılması, giyim yardımlarının nakden ödenmesi, aylık mahsuplaşma, toplu sözleşme hakkı,sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi gibi birçok şeyi sayabiliriz. Elbette her yeni başarının ardından ne gariptir ki yeni sorunlar da ortaya çıkıyor.Ancak sorunlara karşın etkin bir şekilde mücadele etmek için daha çok büyümek zorundayız. Hemen hergün, hedefimiz;Sağlık-Sen ailesinin halkalarına,yeni kişileri ve nihayetinde tüm mesai arkadaşlarımızı eklemek olmalı.Evet;daha fazla büyümeye,yani sayıca üstün olmaya ihtiyacımız var. Biz ne kadar büyürsek,bu ülkede “doğrunun sesi,hakkaniyetin sesi,inancın sesi;yani bizim sesimiz”o kadar güçlü çıkar dedi.Karadoğan yüklendiğimiz görevler itibariyle hepimiz hizmet sendikacılığı vizyonunu temsil etmekle mükellefiz. Yetkili sendika konumumuz itibariyle de,üyelerimiz için gerek Sağlık Bakanlığında gerekse üniversite hastanelerinde tüm sağlık çalışanlarının yaşadığı olumsuzluklarla mücadele sorumluluğumuz bulunmaktadır.Sosyal hizmet çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için mücadele etme sorumluluğumuz vardır.Tabanın bilgi ihtiyacını karşılamak,sendikal aidiyetlerini ve örgütlenme bilincini geliştirmek bizim geleceğe dair en büyük yatırımımız olacaktır. Mersin şubemiz,gerek sahadaki canlılığı gerekse günden güne artan üye sayısı ile emin olun son derece dikkat çekmektedir. Allah sizleri nazardan korusun.Allah sizlere daha fazla çalışmanız için güç versin dedi ve İl Divan Kurulunun hayırlara vesile olmasını diledi.
Genel Teşkilat Sekreterimiz Murat Özdemir yaptığı konuşmada Genel merkezimizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplu sözleşme masasında üyelerimizin haklı taleplerini yansıtacaklarını ve onların haklarını koruyacaklarını belirtti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER