ADANA'DA TREN KAZASI

ADANA'DAKİ TREN KAZASI - EKSPRES YOLCU TRENİNİN, MANEVRA YAPAN BOŞ YOLCU TRENİNE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZAYLA İLGİLİ ÇİFTE SORUŞTURMA AÇILDI KAZADA YARALANAN 15 KİŞİDEN 11'İ AYAKTA TEDAVİNİN ARDINDAN TABURCU EDİLİRKEN, 4 YARALININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

ADANA'DA TREN KAZASI

Adana'da gar yakınlarında Mersin'den gelen Ekspres Yolcu treninin dün gece manevra için dönüş yapan boş yolcu trenine çarpması sonucu meydana gelen kazayla ilgili çifte soruşturma açıldı.
Alınan bilgiye göre, dün gece 23.45'te Adana Garı'na yaklaşık 500 metre uzaklıkta meydana gelen kazada, Mersin'den gelen Selim K. ve Yalçın Y.'nin makinistliğini yaptığı ekspres yolcu treni Adana yönünden çıkıp manevra için dönüş yapmak için hareket halinde olan Şamil G. ve Kasım Ç. yönetimindeki boş yolcu trenine çarpmış, kazada Mersin yönünden gelen trenin 2 makinisti ile 13 yolcu yaralanmıştı.
Yaralılardan 11'i götürüldükleri hastanede ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. Aralarında makinistlerin de bulunduğu 4 yaralının ise tedavisi sürüyor.
Kazanın ardından hasar gören lokomotif ve bir vagonu vinç yardımıyla çeken TCDD 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri, raylarda onarım ve bakım çalışması yaptı.
Kazanın ardından Cumhuriyet Savcılığı ve TCDD 6. Bölge Müdürlüğü'nün ayrı ayrı soruşturma başlattığı bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER