BAŞKAN TUNA, ANNELERE 30 BİN ADET ÇİÇEK DAĞITTI.

Mersin merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ‘Anneler Günü’nü kendi fidanlığında yetiştirilen 30 bin adet çiçeği dağıtarak kutladı.

BAŞKAN TUNA, ANNELERE 30 BİN ADET ÇİÇEK DAĞITTI.

Bu pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla Toroslar Belediyesi tarafından, Toroslar İlçesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm resmi ve sosyal kurumlardaki personel ile huzurevinde kalan yaşlılara ve vatandaşlara kendi fidanlığında yetiştirilen 30 bin adet çiçek dağıtıldı.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da Kuvva-i Milliye Caddesi üzerinde bulunan Kültür Sanat Kaldırımı’nda kadınlara çiçek dağıtarak ‘Anneler Günü’nü kutladı. Tuna, annelerin sadece özel günlerde değil, yılın her gününde hatırlanması gerektiğini ifade etti. Annelerin toplumu şekillendiren kişiler olduğunu, haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini vurgulayan Tuna, “Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Bu nedenle, ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ hadisine layık olan ve canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
TOROSLAR KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ ŞEHİTLİĞİ VE HUZUREVİNİ ZİYARETİ
Öte yandan, Toroslar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ‘Anneler Günü’ dolayısıyla Şehitlik ve Huzurevi’ni ziyaret etti.
Kadın Meclisi Başkanı Evliya Yüksel ile Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın eşi Aydan Tuna ve Kadın Meclisi Üyeleri’nin katıldığı programda, ilk önce şehitlik ziyaret edilerek Kuran-ı Kerim okundu ve şehit mezarlarına gül bırakıldı. Ardından Toroslar İlçesi’nde bulunan Mersin İyilik ve Yardım Vakfı Yaşlılar Huzurevi’ni ziyaret eden Kadın Meclisi Üyeleri, Huzurevi sakinlerine Toroslar Belediyesi’nce hazırlanan çiçek ve terlik hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER