Yanlışlıkla Yatan 50 Milyar Dolar

Hesaba Yanlışlıkla Yatan 50 milyar Dolar Heycan Yaptı

Yanlışlıkla Yatan 50 Milyar Dolar

Hasaba yanlışlıkla yatan 50 milyar

Bir bankanın transfer sırasında hesaplarında 50 milyar dolar gören çift çok heyecanlandı.

ABD’nin Louisiana eyaletinin başkenti Baton Rouge’da yaşayan bir çift, hesaplarında 50 milyar dolara (436,5 milyar lira) yakın para olduğunu görünce, Para hesapta durduğu süre içine dünya milyarderler arasında girdiklerinin farkına varan çift hemen ekran görüntüsünün resmini çekip sosyal medyada paylaştılar


 

Fotoğraf: www.foxla.com

Hesaba anormallik görünen bir anda kendisi İki çocuk babası Darren James, eşiyle normalde birkaç yüz dolardan fazla para olmayan hesabı kontrol ettiklerinde bakiye 49 milyar 999 milyon 999 bin 295 dolar 90 sentti.

Şaşkınlık başlıyor

47 yaşındaki James, Cumartesi günü Louisana Baton Rouge'da işten eve geldiğinde karısının depozitoyu akıllı telefonunda gösterdiğini söyledi.

Neden çıktı bu kadar para

"Ben de nereden çıktı bu?" Pazar günü FOX Televizyon hesaplarında 50 milyar dolara söyledi. "Ve tek düşündüğümüz kapımızı kimin çalacağıydı… çünkü o kadar parası olan kimseyi tanımıyoruz." bu para bizim olamaz diye düşündü.

İki çocuk babası

İki çocuk babası, bilinmeyen zengin bir amcanın ailesine parayı bırakması gibi abartılı bir fikirle kafayı kurcaladığını, ancak ailenin paranın kendilerine ait olmadığını hemen anladığını ve Chase Bank ile temasa geçtiğini söyledi.

"Bizim olmadığını biliyorduk. Onu kazanmadık, bu yüzden onunla hiçbir şey yapamadık" diye dedi

O kadar yüklü bir parayı görünce çok şaşırdıklarını, şaşkınlıklarını üzerlerinden atınca da bir yanlışlık olduğunu anladıklarını söyledi.

50 milyar dolara

“Hayatımda o kadar haneli bir meblağı görmemiştim, 50 milyar dolar, tabii eşim de görmemişti” diyen James etraflarındaki kimsenin bu kadar parası olmadığını vurguladı. Bu anını keyfini çıkartıp sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 01:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER