Bu Haftanın Aşı Haritası

Bu haftanın aşı haritası normal seyir, devam ediyor.

Bu Haftanın Aşı Haritası

Bu Haftaki Aşı Haritası Çıktı

Bu haftanın aşı haritası normal seyir, devam ediyor.

1 Temmuz tarihinde normalleşmeye başlayacak olmak heycan yarattı. Durumun olağan ilerlemesi memlunuyet yarattı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklama yapılı:

İnsidans haritamızın güncel şekli, illerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayısını gösteriyor. Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da bu durum normalleşmeye engel değil. Aşı, endişesiz günlere dönüşün olmazsa olmazıdır. Aşımızı yaptıralım.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 19-25 Haziran'da illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.

İllere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide

  • İstanbul'da 54,30,

  • Ankara'da 83,64,

  • İzmir'de 27,40 oldu.

Haftalık verilere göre her 100 bin kişide en az Kovid-19 vakası Osmaniye, Adıyaman, Hatay, Adana ve Edirne'de görüldü.

Haftalık verilere göre Ağrı, Eskişehir, Kütahya, Bitlis ve Rize 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

100 bin kişide haftalık vaka sayısı tablosuna göre 100 kritik sınırını geçen 3 il şu şekilde:

1- Ağrı: 136

2- Eskişehir 112

3- Kütahya 102


 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: İnsidans haritamızın güncel şekli, illerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayısını gösteriyor. Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da bu durum normalleşmeye engel değil. Aşı, endişesiz günlere dönüşün olmazsa olmazıdır. Aşımızı yaptıralım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER