Traktör altında can pazarı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 16 yaşındaki bir sürücü, kullandığı traktörün altında kaldı.

Traktör altında can pazarı

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Orhangazi-Yalova yolu Süpürgelik mevkiindeki yan yolda meydana geldi. 16 yaşındaki E.Y, babasına ait 16 VM 951 plakalı traktörü alarak, ismi belirlenemeyen arkadaşı ile birlikte yan yolda ilerlemeye başladı.

 

Tarladan benzinlik istikametine doğru giden traktör, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. E.Y.'nin belden aşağısı ters dönen traktörün altında kaldı. Kendi cep telefonundan durumu 112'ye bildiren E.Y.yi kurtarmak için polis seferber oldu.


Traktörü yerinden oynatmanın E.Y. için riskli olması üzerine olay yerine vinç çağrıldı. Vincin kaldırdığı traktörün altından E.Y. çıkarıldı. Bacağı kırılan E.Y. Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kaza yapan traktör vinç yardımı ile şarampolden çıkarıldı.


Traktör altındayken soğukkanlılığını bir an bile elden bırakmayan E.Y.'ye polis ekipleri moral verirken, gencin çalan telefonuna da polis ekipleri cevap verdi. Polis, arayan yakınlarına gencin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. E.Y'nin ismi açıklanmayan arkadaşı ise şoka girerekn, kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER