Şiddetli lodos can aldı!

Denizli'de sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve kısa süreli fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatırken, Çal ilçesinde şiddetli rüzgar sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçan motorsikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Şiddetli lodos can aldı!

Yurdun özellikle batı bölgelerini etkisi altına alan şiddetli rüzgar ve kısa süreli fırtına Denizli'de de sabah saatlerinden itibaren zaman zaman etkili oldu. Saatteki hızı zaman zaman 40 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar sebebiyle vatandaşlar yolda yürümekte zorlandı. Öğle saatlerine kadar etkili olan şiddetli rüzgar öğleden sonra etkisini yitirirken, yerini kısa süreli yağmura bıraktı.

Öte yandan sabah saatlerinde Çal ilçesine bağlı Kaplanlar Köyü'nde meydana gelen olayda İsmail Karagönlü (28), yönetimindeki 20 NE 197 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken, şiddetli rüzgar sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsmail Karagönlü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER