Mezitli Kaymakamı Köyleri Dinliyor

Mersin merkez ilçe Mezitli Kaymakamlığı’nın köylülerin sorunlarını dinlemek amacıyla her yıl düzenlediği köy gezileri bu yıl da sürüyor.

Mezitli Kaymakamı Köyleri Dinliyor

Sorunların yerinde tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen köy gezileri çerçevesinde Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Türel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Nenni, İlçe Tarım Müdürü Avni Taşyürek, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kamuran Zengin, İlçe Müftüsü Nusret Karabiber Cemilli Köyü’nü ziyaret ettiler.
Cemilli Köyü Muhtarı Halil Bağcı, ziyaret için heyete teşekkür ederken, Kaymakamlık ve belediyenin köylerinde yaptıkları çalışmalardan memnun olduklarını kaydetti.
Köyleri ziyaret etmelerindeki amacın köylülerin sorunlarını dinlemek olduğunu belirten Kaymakam Kıcıroğlu, bu ziyaretleri Mezitli sınırları içerisindeki her köye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yapacaklarını söyledi. Kıcıroğlu, ”Mütevelli heyet üyelerimiz ve Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerimizle beraber bu seneki köy gezilerimizi yapıyoruz. Bugün de Belediye Başkanımız Uğur Yıldırım’la Cemilli Köyü’ndeyiz. Bu program Kahramanmaraşlı halk ozanı Mehmet Gürbüz’ün türküleriyle başladı. Kendisine teşekkür ederiz. Bizim, köy ziyaretlerimizde muhtarımız, biz ve vatandaş konuşur. Köy halkının sorunlarına cevap vermeye çalışırız. Muhtarımız güzel şeyler söyledi. Cemilli Köyü’nün bütün sorunlarına el atılmış. İnşallah bu memnuniyetimiz devam eder” dedi.
Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım da köylülerin çalışmalardan memnun olmasına sevindiğini dile getirerek, “Bu güzel bir şeydir. Ben şunu ifade edeyim; 23 mahallemiz var. Köylerimizle beraber 40’ın üzerindeki yerleşim yerlerimizin hepsinin, gayretle bulundukları yerleri daha yaşanabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Muhtarımıza her zaman gücümüzün yettiği oranda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğer memnuniyet varsa bu memnuniyetin sonucunda biz de memnun oluyoruz. Ben de sizler gibi bir köylü çocuğuyum. O nedenle yapılan işlerin zorluklarını bilirim. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaret, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün Doğançay, Kuzucu, Kuzucubelen’de başlattığı entegre kontrollü üretiminin Cemilli Köyü bağlarında devam edeceğine ilişkin teknik destekle ilgili flamalarının verilmesiyle sona erdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER