Patron İle Unutulmaz bir Gece

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla kent genelinde hazırladığı kutlama programlarını, Patron ve Edis konserleriyle taçlandırdı.

Patron İle Unutulmaz bir Gece

Binlerce gencin doldurduğu Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda gerçekleşen konsere, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de katılarak, Mersinlilerle bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

29 Ekim coşkusunun doyasıya yaşandığı etkinlikte önce Patron ardından Edis, harika sahne performanslarıyla Mersinlilere unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı. Başkan Seçer, bu güzel gecede sanatçı Edis’e çiçek takdim ederek, tüm Mersinlilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Meydanı dolduran binlerce Mersinli’nin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Seçer yaptığı kısa konuşmada, “Burası Atatürk’ün kenti, burası Cumhuriyet’in kenti, burası Mersin, bayramımız kutlu olsun. Gençler, Mersin sizlerle gurur duyuyor. Her zaman söylediğim bir şeyi, tekrar söylemek istiyorum. Ben başkanınız olduğum sürece, sizler rahat edeceksiniz. Çünkü siz gençleri çok seviyorum. Çocuklarımızı çok seviyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER