Göçmen Balık Pazarı Hizmete Girdi

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından Eğriçam Mahallesi'nde yapılan Göçmen Balık Pazarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açıldı.

Göçmen Balık Pazarı Hizmete Girdi

Yenişehir Belediyesi Göçmen Balık Pazarı’nda Akdeniz'in taze balıkları Mersinlilerle buluşacak. Vatandaşların daha uygun fiyatlarla deniz ürünlerine kolayca erişebilmesi için Eğriçam Mahallesi’nde yapılan Göçmen Balık Pazarı'nın açılışına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in yani sıra Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin
Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, MESİAD Başkanı Hasan Engin, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılışta vatandaşlara ücretsiz balık ekmek de ikram edildi.
Bin 108 metrekarelik alan üzerine kurulu olan Yenişehir Belediyesi Göçmen Balık Pazarı; 8 balıkçı dükkanı, manav, pişirim fırını, beyaz ve kırmızı et satış dükkan ve kafeteryadan oluşuyor.

Pazarda aynı zamanda Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin de marketi yer alıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER