Lastiği Patlayan Araçtan 7 Bin Tl İle Bilgisayarı Çaldılar

Mersin’de 2 arkadaş arabalarının patlayan lastiğine bakmak için aşağı indiği sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler araçta bulunan 7 bin TL ile bilgisayarı alarak kayıplara karıştı.

Lastiği Patlayan Araçtan 7 Bin Tl İle Bilgisayarı Çaldılar

Mersin’de 2 arkadaş arabalarının patlayan lastiğine bakmak için aşağı indiği sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler araçta bulunan 7 bin TL ile bilgisayarı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. 01 ATP 41 plakalı aracın sürücüsü Yasin Olgun ile arkadaşı Yılmaz Kayıkçıoğlu, bankadaki işleri için araçlarını cadde üzerine park etti. Bankadaki işlerini tamamlayarak araçlarına dönen iki arkadaş, yollarına devam etmek için araçlarına bindiler. Bu sırada Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin parkmetre görevlisi, iki arkadaşa araçlarının arka sağ lastiğinin patlak olduğu uyarısında bulundu. Araçtan inen iki arkadaş, patlayan lastiğe bakmaya başladılar. Bu sırada iki arkadaşın lastikle uğraştığını gören kimliği belirsiz kişi veya kişiler, arabanın arka koltuğunda bulunan 7 bin TL para ile laptop bilgisayarı alarak kayıplara karıştılar. Paraların ve bilgisayarın çalındığını fark eden Yasin Olgun, hemen durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerin ardından soruşturma başlattı.

Yasin Olgun, "Biz 2013 Akdeniz Oyunları dolayısıyla Erdemli'de atış poligonu yapıyoruz. Ben de orayı yapan şirketin muhasebecisiyim. Bankadaki işlerimiz için arkadaşımla Mersin'e geldik. Arabamızı yol kenarına park ettik ve bankalardaki işlerimizi halletmeye gittik. İşlerimizi bitirdik ve arabamıza döndük. Burada görevliye park parasını ödedik. Arabayı çalıştırdım ve hareket etmeye başladım. Bu sırada parkmetre görevlisi cama vurdu ve ‘durun’ dedi. Bende bunun üzerine durdum. Ne oldu diye sorduk. Oda ‘Lastiğiniz patlamış’ dedi. Biz de arabayı çalışır halde bırakıp aşağı indik ve patlamış lastikle uğraşmaya başladık. Bir süre sonra benim arkadaşım lastikle uğraşmaya devam ederken, ben de arabayı istop etmek için döndüm. O arada aracın sol arka kapısının aralıklı olduğunu gördüm. O zaman 'eyvah' paralar gitti dedim. Montum da kapı aralığında duruyordu. Aklıma gelen olmuştu. Bankadan yeni çektiğimiz 7 bin TL para ile laptop bilgisayarımızı alıp gitmişler" dedi.

Olgun, bunu yapan kişi veya kişilerin kendilerini takip ettiğini, yoksa o paranın ve bilgisayarın orada olduğunu bulmalarının imkansız olduğunu söyledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER