Ankara'da filmleri aratmayan olay!

Ankara'da alkollü olduğu iddia edilen bir kişi ile başka bir kişi arasında çıkan tartışma sonrası yaşananlar filmleri aratmadı.

Ankara'da filmleri aratmayan olay!

Olay, Çankaya, Mithatpaşa Caddesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü bir kişi ile yanında 2 kız arkadaşı olan başka bir kişi Sakarya Caddesi'nde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iki kişi arasında kavga çıktı. Saldırgandan kurtulmak isteyen kişi, yanındaki 2 kız arkadaşını da araca bindirerek olay yerinden uzaklaşmak istedi. Direnen saldırgan, tartıştığı kişinin peşini bırakmayarak aracının camından tutundu. Sürücü, yaklaşık 300 metre aracın camından tutunarak ilerleyen saldırgandan kurtulmak için otomobilini park halindeki 06 GJ 931 plakalı otomobile çarptırdı. Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden saldırgan yere düşerek, 06 DT 6258 plakalı aracın altına yuvarlandı. Bu sırada 06 DT 6258 plakalı otomobile de çarpan araç ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Aracın altında sıkışan ve hareketsiz bir şekilde yatan saldırgan, bulunduğu yerden sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı. Yüzü kanlar içinde kalan yaralı, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bir vatandaş olayla ilgili, "Birbirilerini bayağı hırpaladılar. İçkili mekanların etrafında yaşanan günlük olaylardan biri zannettik önce. Müdahale etmek istedik ama bize de hakaret etti. Bayanlar da olunca aile münasebeti ihtimali vardır diye fazla müdahil olmadık. Şoför aracı çalıştırınca aracın camına asıldı. Yaklaşık 300 metre kadar o şekilde gitti. Sürücü de inmeyeceğini düşününce refleks olarak diğer araçlara çarptırdı ve kaçtı. Biz biraz takip ettik ama sonra bizi de fark etti" diye konuştu.

Öte yandan park halindeki araçta bulunan kan ve kaçan aracın parçaları dikkat çekti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER