Ev eşyalarının arasından kaçak sigara çıktı

Kağıthane'de polis ekipleri yaptıkları asayiş uygulamasında şüphelenerek durdukları bir kamyonda, çamaşır makinesi ve ev eşyaları arasına gizlenmiş yaklaşık 10 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Ev eşyalarının arasından kaçak sigara çıktı

Cendere Caddesi'nde gece saatlerinde Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Şişli Ekipler Amirliği ekipleri, asayiş uygulaması sırasında şüpheli gördükleri 72 DP 716 plakalı kamyonu durdurdu.

Polis ekipleri kamyonda yaptıkları aramada karton kutulara yerleştirilmiş yaklaşık 10 bin paket sigara ele geçirdi. Kamyondaki İbrahim T., Nizamettin Ö., Burhan A. ve Veysi Y. polis tarafından göz altına alınarak Çağlayan Polis Merkezi'ne götürüldü. Kamyon da polis eşliğinde Çağlayan Polis merkezine getirildi. Polisler koliler içerisindeki kaçak sigaraları polis merkezi bahçesine indirdi.

Kaçak sigaraların Batman'dan getirildiği ve yurt dışına götürülmek istendiği öğrenildi. Şüpheliler herhangi bir polis baskına karşı sigaraları ev eşyaları ve plastik malzemelerle kamufle etmeye çalıştıkları görüldü. Kamyondan çok sayıda çamaşır makinesi, buzdolabı, plastik malzeme ve fincan takımı çıktı. Olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER