Kuaföre gitti kayboldu!

Fethiye'de kuaföre gitmek için çıktı, bir daha dönmedi

Kuaföre gitti kayboldu!

Fethiye'de 12 gün önce kuaföre gittiğini söyleyip evden ayrılan 15 yaşındaki Ayşenur Çidem ortadan kayboldu. Kızının evlenme bahanesiyle kandırılıp kaçırıldığını söyleyen acılı baba, bir an önce kızının bulunmasını istedi.

Edinilen bilgilere göre, halasının yanında kalan 15 yaşındaki Ayşenur Çidem, iddiaya göre bir süre önce Fethiye'ye odun kesmek için gelen ve adı öğrenilemeyen bir şahısla tanıştı. Halasının yanından 1 Kasım'da kuaföre gitmek bahanesiyle ayrılan Ayşenur Çidem, ortadan kayboldu. Annesi ile babası ayrı yaşayan Ayşenur için bütün aile seferber oldu. Üç ağabeyi tarafından her yerde aranan Ayşenur'a henüz ulaşılamadı. Ayşenur Çidem, babasını arayarak, "Benim yaşımı büyütün yoksa ben gelmeyeceğim" dedi.

Kızının evlenme bahanesiyle kandırılmış olabileceğini söyleyen Osman Çidem, "Kızım genellikle halası ile kalıyordu. Kuaföre gitmek için evden ayrılmış. Her yerde aradık bulamadık. Yaptığımız araştırma da Fethiye'ye odun kesmek için gelen bir şahısla tanıştığını öğrendik. Bu şahıs tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Bir kez telefonla aradı ve (Benim yaşımı büyütün yoksa gelmem) dedi. Kızım kandırılmış. Polise başvurduk. Lütfen bilgisi olanlar bize veya polise ulaşsın. Ben kızımı istiyorum. Bu bir suçtur" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER