Çıplak hırsızlar! mersinde

Polisleri şoke eden olay Mersin'de yaşandı...

Çıplak hırsızlar! mersinde

Mersin'de küçük yaşta iki çocuk çıplak halde girdikleri bir işyerinden LCD televizyon çalarak kaçtı. Olay saniye saniye güvenlik kameralarınca görüntülendi.

 GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ!

Olay, Mersir Merkez Akdeniz İlçesi Kültür Mahallesi'nde meydana geldi. 18 yaşından küçük iki çocuk bir gümrük flirmasının penceresini zorlayarak işyerindeki LCD televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarınca görüntülendi. Hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin çıplak olması polisi de şaşırttı. Olay yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede işyerinde tespit edilen bir parmak izinin daha önceden hırsızlıktan sabıkalı M.S.'ye ait olduğu belirlendi. Polis düzenlediği operasyonda M.S.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı.

M.S. yapılan sorgusunda E.E.A. ile Y.A.'nın kendine gözcülük yaptığını itiraf etti. İki şahıs, olayın meydana geldiği mahallede bulunan bir parkta otururken yakalandı. 3 hırsız da gözaltına alındı. Yaşları küçük olduğu için çocuk şubesine teslim edilen çocuklar ile ilgili soruşturma sürüyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER