Karış’tan Savcılara ve Meclise Soruşturma Çağrısı

Karış’tan Savcılara ve Meclise Soruşturma Çağrısı

Karış’tan Savcılara ve Meclise Soruşturma Çağrısı

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış'tan Savcılara ve Meclise Soruşturma Çağrısı
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında açıklamalarına ilişkin konuştu.


Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış gündeme dair açıklamasında: "Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında itirafları yenilir yutulur cinsten değil. Bir mafya çıkıp İçişleri Bakanı hakkında; "Hürriyet gazetesi... Sizin gazetenizi ben bastırdım. Suç ikrarı yapıyorum. Bastırtmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine bakabilirsiniz. Milletvekili, 'Bizim gençlik kollarından birtakım arkadaşlar gidecekler. Onlar profesyonel değil. Sen söyle artık... Ben gönderdim...' Lan ne oldu maaşı kadar namusu olanlar. Savcılar işte ikrar, delil. Ben yaptım. Milletvekili söyledi... Aydın Doğan yaşlı adam. Bir taraftan ölüm korkusu sardı. Bir taraftan devam eden mahkemeyle... Lan senin oturduğun koltukta benim emeğim var. Ben pislik, siz temizlik he... Namussuzsunuz ulan" ifadelerini kullanarak bunu görüntülü olarak yaptığı telefon görüşmeleriyle de ortaya sunuyor.

 
Peki sonuç TRT'de hazır cevap aklama programı yapılıyor. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu katıldığı TRT Haber'de; "İşimi yapamadığımı düşündüğüm an bir dakika koltukta kalan namussuzdur. Benim görevim gece ikide üçte resmi gazetede çıkacak bir haberle biter benim işim bu kadar ya" dedi.

 
Sedat Peker'in açıklaması sadece iddia değil aynı zamanda itiraftır. Tüm savcılarımızı göreve davet ediyoruz. Bu durum karşısında onur sahibi insan göreve devam etmez. Sayın Soylu, erdemli davran istifanı ver yargılan.  Sayın Soylu talep etsin iktidar samimi ise mecliste soruşturma komisyonu kurulsun. Gereken neyse yapılmalıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi olan ancak kendilerine gelince adaleti unutan partiye adalet dersi verilmelidir" dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER