Büyükşehir'le Sabah sporunu sevdiler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi koordinesinde ‘harekete devam’ sloganıyla kentin 11 noktasında gerçekleştirilen sabah sporu etkinlikleri devam ediyor. Sabah 7’de güneşin doğumunu karşılayan 7’den 70’e Mersinliler, haftanın her günü 1 saat spor yapıyor.

Büyükşehir'le Sabah sporunu sevdiler

Kentin 11 noktasında sürdürülen proje kapsamında vatandaşlar, Mezitli Cumhuriyet Gösteri Merkezi, Galatasaray Meydanı, Özgecan Aslan Barış Meydanı, Tarsusi Kafe yanı, Fenerbahçe Meydanı, Kır Kahvesi yanı, Davultepe 100. Yıl Sahili, Viranşehir Yusuf Akın Parkı, Denizhan 1 Sitesi Sahili, Tarsus Atatürk Parkı ve Erdemli Sahili noktalarında, Büyükşehir Belediyesi’nin antrenörleri eşliğinde spor yapıyor. Cumartesi ve Pazar günleri spor yapmak isteyen vatandaşlar ise Galatasaray Meydanı, Kır Kahvesi yanı ve Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda buluşuyor.

Sabah sporuna katılan vatandaşlardan Zeki Çağlar, “Her sabah, Büyükşehir antrenörleri eşliğinde sahilde spor yapıyoruz. Güne zinde başlamak çok güzel. Grup halinde burada toplanıyoruz. Bedenen rahatlamanın yanı sıra, arkadaşlarla da bir araya gelmek ve sosyal aktivitelerde bulunmak çok güzel. Sabah güneş doğmadan, tüm yakın arkadaşları buraya davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER