Bir Kadın Cinayeti Daha

Mersin'de 5 yıl önce boşandığı eşiyle sokakta karşılaşan adam, kadını sokak ortasında kafasından vurdu.

Bir Kadın Cinayeti Daha

Mersin'in Tarsus İlçesinde bir kişi boşandığı eski eşini sokak ortasında tüfekle vurarak öldürdü. Olayın tam olarak sebebi bilinmiyor ancak çiftin sokak ortasında kavga ettiği öğrenildi.

Olay Fatih Mahallesi Çağlayan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre F.K. (35), motosikleti ile seyir halindeyken 5 yıl önce boşandığı eşi A.Y. (34) ile Çağlayan Caddesinde karşılaştı. Bu karşılaşmanın planlı mı rastlantı mı olduğu da henüz bilinmiyor.

F.K. ile A.Y. bu karşılaşma sonrasında konuşmaya başladı. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesiyle kavga çıktı. F.K. motosikleti üzerinde bulunan tüfeği alarak eski eşi A.Y.'nin başına bir el ateş etti. Kanlar içende yere yığılan A.Y. olay yerinde feci şekilde can verdi. F.K. ise motosikletiyle olay yerinden firar etti.

Polisin olay yerine gelmesiyle geniş güvenlik önemleri alındı. Olayı duyan A.Y.'nin kızı A.K. (16) ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Polisin ve savcılığın incelemesinin ardından A.Y.'nin cansız bedeni Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis F.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER