Baro Başkani Gazi Özdemir Mazbatasını aldı

Mersin Barosu'nda hafta sonu gerçekleşen olağan genel kurulda 1035 oy alarak güven tazeleyen mevcut başkan Av. Gazi Özdemir, mazbatasını alıp 2022-2024 yılı için Baro Başkanlığı görevine başladı.

Baro Başkani Gazi Özdemir Mazbatasını aldı

Divan üyelerinin ve avukatların yoğun katılımıyla Mersin Adliyesi baro odasında gerçekleşen mazbata töreninde, Baro Başkanı Gazi Özdemir mazbatasını Divan Başkanı İsa Gök'ten teslim aldı.  Baro Başkanı Gazi Özdemir konuşmasında, 

Malumunuz olduğu üzere 14 ay önce göreve geldiğimizde, görevimizi ifa ederken önceliğimizin mesleğimiz ve meslektaşımız olduğunu, herhangi bir siyasi oluşum içerisinde olmadan baromuzu tüm meslektaşlarımızın katılımı ile birlikte yöneteceğimizin sözünü vermiştik. Bugün huzurlarınızda tam liste olarak başkanlık ve kurullara seçilen bizler, bize gösterilen güven sonucunda vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Biz daima sizlerden aldığımız güç ve destek ile görevlerimizi yerine getirmeye çalıştık ve bundan sonrada yine sizlerin gücü ve desteği ile bize tevdi edilen görevlerimizi yerine getirirken vermiş olduğumuz sözlerin arkasında duracağız. Başkanlık ve kurullardaki görevlerimizi yerine getirirken daima hukuktan ve siz değerli meslektaşlarımızdan aldığımız güç ile hareket edeceğiz. Seçimlerde başkanlık dâhil tüm kurullara tam liste ile seçilmenin bize yüklediği sorumluluğun ve duyulan güvenin bilincindeyiz. Görev süremiz boyunca kurullara tam liste ile seçilmenin verdiği sorumluluk ve güven ile var gücümüzle çalışacağız" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER