Ata'ya büyük saygısızlık!

Tuvalete giren müşteriler gördüklerine inanamadı...

Ata'ya büyük saygısızlık!

Tokat'ta bir lokantanın WC kapısına Atatürk portresi asılıp altına da "hoş geldiniz" yazısı yazıldı. Tuvaletin kapısına Atatürk resmi asılıp altına da "hoş geldiniz" diye yazılması vatandaşların yoğun tepkisine neden oldu.

MÜŞTERİLERDEN TEPKİ ALDI

Lokantaya gelen müşteriler, Atatürk resminin asılı olmasından dolayı önce memnun olurken, burasının tuvaletin kapısı olduğunu anladıkları zaman büyük tepki gösteriyor.

"WC KAPISINDA OLMASI BİR HAKARETTİR!"

Olayı öğrenen ADD Turhal şube Başkanı Feramus Toyran duruma sert tepki göstererek Turhal Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Toyran ‘‘Türkiye cumhuriyetinin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresinin WC kapısında olması bir hakarettir. Şiddetle kınıyoruz. Savcılığın gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz. Bu işyerinin ve sahibinin hak ettiği cezayı alacağını umuyoruz.''dedi. Toyran, ayrıca işyeri sahibine giderek bunun maksadını sorduklarında ise, işyeri sahibinin alaylı bir şekilde dalga geçerek "Ben cahilim beni bu konuda bilgilendirin ne sakıncası var ki kapıda portre olunca" dediğini belirtti.

"ATAMIZA HAKARETTİR, KÜFÜRDÜR!"

CHP İlçe Başkanı Galip Doğan ise, ‘‘Çok çirkin bir davranış, gördüğümüzde şok olduk. Bu yapılan Atamıza hakarettir, küfürdür. Derhal bu işyeri ve sahibinin gerekli cezayı alacağını düşünüyor yetkili mercilerin yasal çerçeve içerisinde hak ettiği layığını vereceklerini ve vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER