Başkan Kocamaz, Silifke Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Silifke’deki...

Başkan Kocamaz, Silifke Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Silifke’deki mahallelere yapılan hizmetler konuşulurken, Başkan Kocamaz, muhtarların sorularını cevaplandırdı. Silifkeli muhtarlar da mahalleri ile ilgili istek ve taleplerini ilettiler.
Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe mahallelerine verdikleri hizmetlere hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Kocamaz, “Daha önce söz verdiğimiz gibi bütün köy yollarını tamamlamak için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Tabi köy içi yolları yapmak da ilçe belediyelerinin görevi. 5 bin 500 kilo metre olan yol ağının 3 bin kilometresini aştık, yıl sonuna kadar tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yıl sonuna kadar köylerdeki merkezi yerleşim birimleri dışındaki işlemleri tamamlamak, son iki yılda da ilçe ve il merkezine odaklanmak istiyoruz. Bu kadar yıl ihmal edilmiş, yolu olmayan, içme suyu olmayan köyleri görünce bu bölge insanına çok büyük haksızlık yapıldığını görüyoruz. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çaba sarf ediyoruz. Yasalar çerçevesinde yapabileceğimiz her şeyi yapabilme gayretindeyiz” şeklinde konuştu.
Daha hızlı ve kaliteli hizmet sağlayabilmek için muhtarların, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmaları gerektiğini ifade eden Kocamaz, “Biz isteriz ki bütün mahallelerimize verdiğimiz hizmet aynı anda bitsin. Ancak zaman olarak da, sistem olarak da hepsinin aynı anda bitme şansı yok. Bu sebepten hepiniz sabırlı olacak, bizimle olan irtibatınızı koparmayacaksınız. Bizimle diyaloğunuzu kesmeyeceksiniz ki bu işleri hep birlikte çözeceğiz. Bu irtibatı sağlamak için sizlere bilgisayar, yazıcı ve mobil modem dağıtımı yapmıştık. Sizler birebir halkın yanında olan muhtarlar olarak, belediyemizle diyalog içerisinde olmak zorundasınız. İnşallah el ve gönül birliği içerisinde yapabileceğimiz bütün çalışma ve hizmetleri en yakın zamanda hayata geçireceğiz” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER