Tarsus Üniversitesi İçin Değerlendirme Toplantısı

Mersin’in Tarsus ilçesinde kurulması kararlaştıran ve çalışmaları devam eden, Tarsus Teknoloji Üniversitesi’nin oluşturulacak kampüs alanının yeri, fiziki altyapısı, ulaşımı ve çevre güvenliği ile yürütülen çalışmalara dair...

Tarsus Üniversitesi İçin Değerlendirme Toplantısı
Mersin’in Tarsus ilçesinde kurulması kararlaştıran ve çalışmaları devam eden, Tarsus Teknoloji Üniversitesi’nin oluşturulacak kampüs alanının yeri, fiziki altyapısı, ulaşımı ve çevre güvenliği ile yürütülen çalışmalara dair değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Yerleşke alanına ilişkin sunumun yapıldığı değerlendirme toplantısına, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Çamsarı, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Ticaret Odası Başkanı H.Ruhi Koçak, Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kadir Canlı katıldı.
Toplantıda, ciddi sayıda fakülte ve öğrenci yoğunluğuna sahip olacak, Tarsus Üniversitesi’nin kentin geleceğinin düşünülerek planlanması ve çalışmaların tüm kesimlerce istişare içerisinde yürütülmesi gerektiği belirtildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER