Başkan Turgut Esnafı Ziyaret Etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz" dedi.Başkan Turgut, Saray Mahallesi İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti. İlçenin...

Başkan Turgut Esnafı Ziyaret Etti
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz" dedi.
Başkan Turgut, Saray Mahallesi İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti. İlçenin gelişmesinde esnafın önemli bir rol üstlendiğini belirten Turgut, “Yaptığımız projelerle ilçemiz ve mahallelerimiz modern hizmetlere kavuşuyor. Değişimi ve dönüşümü hızla gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Tabi ki bu biranda olabilecek bir şey değil. Zaman ve imkan çok önemlidir. Bir bir bu yatırım ve hizmetleri ilçemize kazandıracağız” dedi.
Kahvehanesinden, manavına, berberinden, lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak herkesle birebir görüşen Turgut, “Gerek halk günümüzle gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaşıyoruz. Onların taleplerini ve sorunlarını dinleyerek ilgili birime anında talimatlar veriyorum. Esnafımız bölgemizin yatırımcısı olduğu gibi bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Silifkemiz o kadar hızlı değişiyor ve büyüyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Silifkemizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Silifkemizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER